Als lid van de #WEareQUALITY is het je taak iets zeer waardevols na te streven en te beschermen: het vertrouwen, de loyaliteit en de tevredenheid van gebruikers. Je zal dus alert, flexibel en moedig moeten zijn voor mogelijke risico’s die een directe impact hebben op de business van onze klanten. Je spoort potentiële bugs en kwetsbaarheden op en pakt ze aan met je team. Je zorgt er rechtstreeks voor dat software kwalitief, betrouwbaar en doeltreffend is. 

Guardians

Je drijft applicaties zo ver dat je ze pusht tot op de limiet. Je denkt na over hoe je nieuwe mogelijke glitches kan vinden. Je gaat op ontdekkingstocht naar onbekende gebieden van softwaretoepassingen om mogelijke bugs en kwetsbaarheden bloot te leggen,

Lees meer 

Explorers

Je analyseert en beslist op technologisch vlak welke tools, frameworks, etc. het best passen om sneller en efficiënter kwaliteitsvolle producten in productie te zetten. Daarna ontwerp, ontwikkel en implementeer je de gekozen Test Automatisatie Architectuur, waar collega’s Quality & Test Engineer mee aan de slag kunnen. 

Captains

Je plant, organiseert en coördineert complexere en/of grotere projecten op vlak doorlooptijd en omvang binnen QA. Je inspireert en aligneert alle betrokken partijen rond visie, policy’s, best-practices, test plan en rollen. Je past aan en maakt verbeteringen waar mogelijk.

Lees meer 

Guides

Je stelt de ‘as-is’ situatie vast en komt met een verbeterplan naar de ideale ‘to-be’ situatie. Van daaruit analyseer en definieer je de visie, test policy, test organisatie, rollen en test plannen. Je bepaalt welke de ‘low-hanging fruits’ en prioriteiten zijn om de hele SDLC naar een hoger maturiteitsniveau te brengen.